Hold din bolig algefri med en algebehandling

Standard
Hold din bolig algefri med en algebehandling

Det er et kendt faktum, at man skal have lavet en algebehandling i ny og næ, hvis man er husejer. Men det kan betyde en hel del, at man vælger at gøre det på det rigtige tidspunkt. Hvis algerne for alvor når at tage fat i fliserne, kan det nemlig blive rigtig svært at rense fliserne. Her kan man sige det sådan, at terrassen vil samle flere alger og mere mås, jo længere det får lov til at vokse. Det virker nemlig som en svamp, der suger vand til sig, afhængigt af hvor meget der er i forvejen på fliserne. Der er dog flere andre forhold, som man også skal tænke over, når det kommer til at fjerne algerne. Her får du en række gode råd til, hvordan du bedst får fjernet mås og alger, uanset om du bor i Odense, Århus, København eller et hvilket som helst andet sted i Danmark.

Her er de tre vigtigste råd, når det kommer til algebehandling

Der er som udgangspunkt tre ting, som kan være vigtige at tænke over, når man skal have algebehandlet klinkerne. Du skal blandt andet tænke på følgende ting.

  • Jo længere tid mosset får lov at gro, jo svære bliver det at fjerne
  • Inden vinter har taget ekstra meget brug for algebehandling
  • Du skal behandle terrassen i en periode med godt vejr

Der er gode grunde til at disse tre ting, gør sig gældende. Grunden til, at man skal algebehandle sin terrasse ved boligen, allerede inden det bliver vinter, er, at det mos, der er på fliserne, fryser til, når det bliver vinter. Det gør det meget svært at rense. Derfor kan man bedste algebehandle fliserne, når der er godt vejr. Sørg desuden for, at der også er en række soldage i de dage, der følger efter selve sprøjtningen. En algebehandling bliver nemlig bedst, når den får lov til at sætte sig i klinkerne.

Klik her hvis du leder efter en algebehandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *