Derfor er brusedøre oplagt til badeværelset

Standard
Derfor er brusedøre oplagt til badeværelset

Badeværelset er et af de rum, der tager længst tid at indrette. I hvert fald hvis du spørger størstedelen af danskerne. Det er nemlig et af de rum i hjemmet, der kræver mest arbejde. Både når det gælder udseendet og det æstetiske, men også det rent praktiske. Det nytter ikke noget, at det ser flot ud, hvis bruseren kun har varmt vand. Det skal være funktionelt.

En af de ting, der samtidig kan være en torn i øjet er det gammeldags bruseforhæng. Det mister farven, skal vaskes og hænge til tørre, og ofte passer stilen slet ikke med resten af badeværelset. Disse problemer undgår du, hvis du vælger en væg eller brusedør i glas. Her er du nemlig 100 procent herre over, hvordan det kommer til at se ud på badeværelset – selv efter flere år vil brusedøren have samme udseende. Brusedøre giver dig samtidig langt flere muligheder for at indrette dit drømmebadeværelse, lige præcis som det passer dig og din families behov.

En brusedør er nem – og stilrig

Med en brusedør er du garanteret noget unikt, da du selv kan vælge materiale og farve på døren til brusebadet. Af materialer kan du f.eks. vælge glas eller plastik og en pæn ramme. Sammenspillet med resten af badeværelset, kan legen med lyset kan også spille en hovedrolle. I det hele taget er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen. Vælger du eksempelvis en brusedør i rent glas, så er du garanteret et design, der er tidsløst og dermed aldrig vil blive forældet. Eller du kan vælge at få en brusedør i samme farve som håndvasken, eller en der matcher familiens håndklæder.

Brusedøren udmærker sig også ved dens mangel på komplikationer, når du har forladt det varme bad. Det er utroligt nemt at fjerne vandet fra siderne med en skraber. Det er dog vigtigt, at dette huskes, således, at væggene ikke kalker til eller samler snavs over en længere periode. Dette også selvom mange bruseafskærmninger faktisk er behandlet til at modstå skader ved kalk. Brusedøren er i det hele taget en glimrende hjælp til, at dit badeværelse ingen længe vil være både stilrent, men også perfekt funktionelt. Og du slipper for de kluntede bruseforhæng, der alt for ofte skal vaskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *